Knittingbird's nest

Saturday, April 17, 2010

Stripete tilbehør klart til høsten

Til tross for askeskyen som visstnok svever over oss har vi i dag hatt sol og årets første "sommerdag" i Cambridge (i alle fall etter nordnorske standarder). Da passer det jo bra å blogge om fullføringa av et sett med varmt tilbehør, strikket av rester etter Lerkes hettegenser. Lue, pulsvarmere og hals, alt strikket i 3-tr garn fra Nøstebarn. Lua og pulsvarmerne er enkel ribbestrikk uten oppskrift, mens halsen er etter oppskrift fra "Strikk til Nøstebarn".

Jeg har også strikket en liten lomme til Lerkes genser, for å skjule den stygge flekken på magen. Den viste seg å bestå av noe limaktig som ikke gikk av i vask. Slik ble resultatet:
Jeg har enda bittelitt garn igjen, men jeg tror det er for lite til å strikke et par votter av. Jeg savner garnvekta mi... Nå er det snart på tide å pakke bort ullklærne her tror jeg, og kanskje få sendt en koffert hjem med noen gjester, klart til neste høst som kommer til å tilbringes i et litt kaldere klima...

PS: Liljekonvallskjerfet er ferdig strikket, men ikke blokket enda. Venter med bilde til jeg kan få tatt et som virkelig viser mønsteret fra sitt beste.

7 Comments:

 • Det er godt at være i god tid med vinteruldtøjet. Flotte sager og effektiv udnyttelse af garnet. Nyd sommeren i Cambridge

  By Anonymous Ulla, at 11:58 PM  

 • Så lekre farger og nydelig sett. Det blir liksom så mye mer utav det når alt strikkes i samme farge og garn. Lekkert! Ribbeluene er de luene som er mest brukt her i huset, mønster og andre fancy ting blir liggende ubrukte..

  By Blogger Hønehuset, at 1:16 AM  

 • Lækkert sæt! Og så anvendeligt - herhjemme er halsedisse og ribhue i brug hver morgen når vi cykler til vuggestuen.
  Meget kreativ og fin 'reparation' af trøjen - den metode er skrevet bag ørerne.

  By Blogger Lena, at 11:24 AM  

 • Flott sett!
  Her i nord har det snødd i flere dager nå - så vi lengter veldig etter våren!!!

  By Blogger Hege, at 11:46 AM  

 • Så fine tilbehørsplagg du har strikket av restene! Jeg likte godt genseren med lommen på, det gjorde seg virkelig. Godt at flekken var på en plass som kunne skjules av noe så lurt :) Dere er heldige som er i England nå, det er nemlig surt og kaldt her hjemme. Kos dere den siste tiden av oppholdet.....

  By Anonymous Elisabeth, at 1:53 PM  

 • Kjempefint med så mange klær i samme farger. Veldig kjekt når man holder seg til en fargeskala og de ulike tilbehørene passer sammen, det er jeg ikke flink til..

  Flotte avstemte farger du har valgt:-)

  Nå har nok våren kommet lengre hos dere enn hos oss og jeg håper dere får mange fine solvarme dager. Her er det enda ganske kaldt men hestehoven blomstrer og gatene er bare. :-)

  By Blogger Knitgirl, at 1:50 PM  

 • Nydelig sett med lekre farger. Kom over bloggen din nå, og her var det mye fint.

  By Blogger strikkedilla, at 9:43 AM  

Post a Comment

<< Home