Knittingbird's nest

Friday, November 06, 2009

Nede for telling

Høst er forkjølelsestid, og nå har hele familien vært nede for telling etter tur. Hauk har vært hardest rammet, med  feber i fem dager og veldig stygg hoste.  I dag er han endelig tilbake på skolen etter å ha vært borte i nesten to uker (høstferie først), og da er turen kommet til meg. Hodet kjennes som det er tett i alle kanaler. Dermed ble det sofa i stedet for hjemmekontor.


En ting jeg savner her i vårt midlertidige hjem er et skikkelig ullpledd å pakke seg inn i. Lerkes babyteppe (lilla med flying geese-mønster) dekker bare halve kroppen min, så jeg supplerer med en nydelig håndstrikket flettejakke som jeg kjøpte her nede til bare 40 pund, altså under 400 kroner. Det er egentlig kriminelt, for jeg tør ikke tenke på hvilken timepris den som har strikket den har fått. Damen i butikken påsto den var strikket i Skottland, men jeg har mine tvil. Garnet er lekkert, litt sånn tørr "sprø" ull a la Nøstebarn, i en nydelig melert sandfarge. Jeg tror ikke jeg hadde fått garn engang til den prisen hjemme...

Selv strikker jeg på Hauks hettegenser, har kommet til selve hetta nå. Også strikker jeg på en lue til meg selv - det trenger jeg tydeligvis, så kanskje jeg burde ha som mål å få den ferdig før jeg går ut igjen;-)

Jeg må forresten vise et bilde fra Halloween. Vi var på besøk hos noen engelske venner og skar ut gresskarlykter på formiddagen. Det var en morsom erfaring for både store og små. På kvelden fikk ungene gå trick or treat i hagen vår - siden Hauk var syk ble det ikke aktuelt å gå til noen andre.

5 Comments:

 • Jeg begynte å mistenke sykdom hos dere siden det ble så lenge til neste oppdatering. Det er ikke greit når de små blir syke, da stopper det meste opp.
  Jeg kjente igjen Lerke sitt babyteppe med en gang bildet kom opp på dataen, skikkelig koselig å se det igjen siden jeg synes det er så fint!
  Utrolig hvor billig man kan få kjøpt strikkede plagg rundt omkring, det er faktisk skremmende at slikt arbeid blir verdsatt så lite at det bånnprises. Men selvsagt kjempebra for deg å få en så god jakke for lite penger...

  Skummelt Halloweenbilde, skulle gjerne lært å skjære ut slike gresskar på en litt fin måte. Jeg har kun prøvd en eneste gang og det ble litt amatørmessig.

  God bedring til deg og resten av familien, og god helg ;)

  By Anonymous Elisabeth, at 10:35 AM  

 • Det lyder som en hård omgang - dejligt at børnene er på benene igen. God bedring til dig også og god weekend.

  By Blogger Lena, at 1:17 PM  

 • God bedring i heimen! Det er virkelig bakterie og influensavirus overalt for tiden! Jeg jobber i bhg og halve ungeflokken er fraværende pga sykdom.

  Håper både du og ungene er bedre nå. Helt utrolig at Lerke-jenta virkelig er 3 år!!Er hun ikke mye mindre enn Lille Hjerte eller husker jeg helt feil?

  Flotte loppefunn du har gjort, tipper det er spennende å gå på loppis der, sikkert mye vi ikke har her *misunnelig*

  Ha en fin helg! Når vender dere nesa nordover igjen da?

  By Blogger Knitgirl, at 1:26 PM  

 • Godt å se at det står til liv her, jeg så babyteppet til lerke med en gang bildet kom opp, jeg også, og den hvite tullen trodde jeg var et teppe til, så jeg måtte skjekke ut teksten for å se om det var et teppe du hadde strikket, og som jeg hadde gått glipp av.*ler*
  ER det svineriet dere har hatt tror du? ER det like mye fokus på det hos dere, som det er her i Norge? Her er det helt vilt til tider.
  Jeg har jo en risiko-pasient her, så vi har fått vaksine på henne for to uker siden.

  By Blogger Hønehuset, at 1:33 PM  

 • Ikke kjekt å være syk. Her har begge ungene vært syke så jeg har hatt "husarrest" i halvannen uke. Smådesperat etter en lang tur i frisk luft nå ja.

  Det føles nesten litt trist å se flott håndarbeid underpriset. Du får trøste deg med at jakken i alle fall endte hos en som vet å sette pris på den. ;o)

  Ønsker deg god bedring og en god helg!

  ps: Vurderer å lage et mønster på flettevottene, må bare strikke et nytt par og gjøre et par små endringer først.

  By Anonymous mimouna, at 1:34 PM  

Post a Comment

<< Home